Vi hajpade/hypade ju Romfatslagrad julmust från Nygårda i början av november, och nu har vi druckit den två gånger. Och vi har köpt in ett lager till julen!
För Romfatslagrad julmust är ju gott! Aromen för starkt tankarna till rom, men smaken är fortfarande julmust. Med kanske lite extra vaniljsötma.
Ett extra plus till flaskan, som med sin champagnekork kommer att lyfta mustens status på årets julbord. En enorm nackdel är ju så klart att den inte går att återförsluta. Men när man tänker efter så är ju en vanlig julmust oftast lite trött när man öppnar den andra gången ändå.
Vi kommer ju inte dela ut något betyg, men gillar du rom och julmust, så kommer du att gilla den Romfatslagrad julmust från Nygårda.
Håller med om att flaskan är ett stort plus, härligt att fö öppna korken på champangeaktigt vis.
Dock tycker jag att den bourbonlagrade julmusten var bättre än romfatslagrade varianten.
Har ni provat bägge 2?
Tja Daniel,
Nej, vi har inte provat den bourbonlagrade. Kan gissa på att den har lite mindre sötma, eller?